Dynamics of Youth community platform

Youth Education & Life Skills

De LinkedIn-Groep voor Youth Education and Life Skills staat online!

*Deze post is in het Nederlands geschreven omdat de voertaal van de LinkedIn-groep ook Nederlands zal zijn.

Beste onderzoekers en maatschappelijke partners,

Twee weken geleden hebben we onze LinkedIn-groep online gezet! In deze groep willen we iedereen die gepassioneerd is over onderwijs en de belangrijke rol ervan in de ontwikkeling van jongeren.

Of je nu een toegewijde onderzoeker, een betrokken beleidsmaker, een gepassioneerde onderwijzer bent, of op een andere manier geïnteresseerd bent in het onderwijs, deze groep is voor jou. 

Het is een ruimte waar zowel onderzoekers als onderwijsprofessionals en geïnteresseerden samenkomen om gezamenlijk de uitdagingen in het onderwijs aan te pakken.

Wat kun je verwachten van onze LinkedIn-groep?

  1. Netwerken en Verbindingen: Hier kun je in contact komen en blijven met professionals met diverse achtergronden, inclusief diegenen die rechtstreeks betrokken zijn bij de praktische uitvoering van onderwijsprogramma’s.
  2. Vragen en discussies: Stel vragen en neem deel aan boeiende discussies over onderwerpen die gerelateerd zijn aan onderwijs. Dit is jouw kans om samen met anderen inzichten en perspectieven te delen.
  3. Delen van Ideeën en Inzichten: Deel je ideeën, inzichten en onderzoek om anderen te inspireren en te informeren. Deze groep is een geweldige plek om te brainstormen en feedback te krijgen.
  4. Blijf Op De Hoogte: Mis geen enkele relevante activiteit of evenement meer in het onderwijsveld. Leden kunnen aankondigingen delen en gesprekken starten over wat er speelt.
  5. Samenwerken en Netwerken: Ontmoet anderen die zich inzetten bij het vormgeven van de toekomst van het onderwijs. Dit is een plek waar samenwerking en netwerken worden aangemoedigd.

We kijken er enorm naar uit om nieuwe samenwerkingen te zien ontstaan en om gezamenlijk nieuwe perspectieven te ontdekken. Aarzel niet om je vragen, ideeën, activiteiten en inzichten te delen met de rest van de groep. 

Klik hier lid te worden van de groep.